Caribbean themafeest - Trio Los tres Reyes

Caribbean livemuziek

Ontdek de romantische wereld van bolero's en Latijns-Amerikaanse muziek met Trio Los Tres Reyes. Hun meeslepende muziek en betoverende melodieën zullen je zeker raken en je hart verwarmen.

Kom en dans op de Latijns-Amerikaanse ritmes van Trio Los Tres Reyes! Van salsas tot rumbas en bolero's, deze getalenteerde muzikanten weten hoe ze het publiek op de dansvloer kunnen krijgen en ze daar kunnen houden.

Laat Trio Los Tres Reyes je meenemen op een reis door Latijns-Amerika met hun unieke mix van muzikale stijlen. Hun aanstekelijke beats en gepassioneerde uitvoeringen zullen je zeker in de feeststemming brengen.

Trio Los Tres Reyes brengt de authentieke klanken van Latijns-Amerika naar jouw evenement. Met hun jarenlange ervaring en professionele uitvoeringen, brengen ze de beste muziek van Zuid-Amerika naar jouw publiek.

Boek een van onze solo acts of… als je meer wilt… hier heb je:

Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl
Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl
Catering, hapjes, food trucks en decor: mexicaansethemafeest.nl
Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Neem contact met ons op:
Chat met ons: [chat link]

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).